Noteer 24 november!

Het bestuur van Tennis Vereniging Geinburgia

Belangrijke onderwerpen op Algemene Leden Vergadering

Niet de derde dinsdag in september maar de vierde dinsdag van november wordt dit jaar een belangrijke dag. Dan houdt Tennisvereniging Geinburgia haar jaarlijkse ledenvergadering. En deze keer staan er meer dan normaal belangrijke punten op de agenda!

Er moeten knopen worden doorgehakt over de vernieuwing van de tennisbanen, de leden moeten instemmen met het vaststellen van de contributie en natuurlijk staan ook de bardiensten voor 2021 op de agenda. Het bestuur gaat ervanuit dat in ieder geval het begin van het tennisseizoen nog bepaald zal worden door beperkingen in verband met het coronavirus. Maar uiteindelijk hopen we allemaal toch weer terug te kunnen naar het ‘oude’ normaal.

De grote Geinburgia-enquête

Hoe dat normaal er voor Geinburgia gaat uitzien in 2021 hangt ook af van de uitslag van de grote Geinburgia-enquête die je nog tot eind oktober kan invullen. Laat deze kans om  (on)tevredenheid over de vele zaken die Geinburgia tot de tennisvereniging maken die het is, niet voorbijgaan. Juist nu zoveel in het leven niet meer vanzelfsprekend zijn, is het belangrijk te weten wat er anders zou moeten en kunnen om onze leden het nog meer naar de zin te maken. Nog niet eraan toegekomen of misschien zelfs wel vergeten mee te doen? Hierbij alsnog de link naar de enquête.  De uitslagen zullen ook aan de orde komen op 24 november.

De vergadering wordt van oudsher gehouden in het gebouw van Matchzo maar dat is door het coronavirus nu niet mogelijk. Wie de vergadering wil bijwonen, kan zich hier opgeven. Die leden krijgen van tevoren naast de agenda een link toegestuurd, waardoor ze kunnen deelnemen via Zoom achter de computer of Ipad. Wel zo comfortabel in de eigen huiselijke omgeving. Dus geef je allen op!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.