Gezocht: back-up voor bestuur

3×3 weken lang heeft afgelopen zomer het overgrote deel van de leden meegedaan aan een zeer geslaagde editie van de Club Kampioenschappen. Groundsman Klaas Rozendaal heeft bovendien extra zorg aan de banen gegeven, zodat ze er voor hun leeftijd tiptop bij liggen. Schijnbaar onvermoeibaar heeft Steve Fowler na afloop van de clubkampioenschappen nu op dinsdag, woensdag en donderdag deelnemers aan het CK verleid op hun eigen niveau wekelijks tegenstanders m/v te treffen. Grote voordeel hiervan is, dat mensen niet per se een partner hoeven te vinden om mee te kunnen doen.

groundsman
Het kost Klaas Rozendaal steeds meer tijd om banen goed te onderhouden.

Assistentie voor Klaas

Om de organisatie van deze activiteiten op deze manier vol te houden hebben Steve en Tim hulp nodig. “En het zou ook fijn zijn als Klaas assistentie zou krijgen,” legt Steve uit. “Als hij onverhoopt zou uitvallen, is er nu niemand paraat die zijn kennis en kunde heeft om onze banen te onderhouden.”

Vele handen maken licht werk

Voor de volgende zaken, zoekt het bestuur naar vrijwilligers; “PR en sponsoring, communicatie en internet. Voor de coördinatie van de Clubkampioenschappen Enkel, Dubbel en Gemengd en dagevenementen als de Open Dag en Nieuweledendag.”

Vele handen maken licht werk. En alleen al het idee dat het handjevol vrijwilligers misschien twee handjesvol worden, is een steun in de rug om het vol te houden. Het is altijd fijn om te weten, dat je op iemand kun terugvallen in geval van nood.

Het zou ook leuk zijn, als we volgend jaar naast wedstrijden ook weer andere evenementen (als het coronavirus het toelaat) kunnen organiseren. Het gaat om oproepbare incidentele hulp van mensen die hun naam op een bellijst willen laten zetten. Daarmee kan het bestuur wel meer aan. Dus steun ze en meld je aan als ‘back-up’!  Als je interesse hebt, maak het kenbaar door een mailtje te sturen naar tennisinzuidoost@gmail.com.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.