Na de pepernoten een balletje en een bolletje

Let goed op de linker Zwartepiet, is dat niet…..?

Vlak voordat Sint weer naar Spanje afreisde, verraste hij op zijn verjaardag nog de aanwezige voetballers en tennissers bij Matchzo in Driemond. In een van de Zwartepieten meenden wij  zelfs een van onze toptennissers te herkennen. Deze Ronaldo bleek ook goed de trommel te kunnen beroeren, zodat de Sints binnenkomst niet onopgemerkt bleef. Om maar te benadrukken dat sporten bij Matchzo altijd een feest is! Van de pepernoten schakelen we daarom ook moeiteloos over naar de (olie) bolletjes.

Het recordjaar 2018 in stijl uitluiden!

Je komt toch ook naar het kerstballen- en oliebollentoernooi op 30 december aanstaande? Hoe meer zielen hoe meer vreugd. En zelfs met een hoge opkomst slaagt voorzitter Cor toch weer iedereen niet al te lang te laten wachten om een wedstrijdje te kunnen spelen. Ook al eist de indeling daarvoor hogere wiskunde, waarvoor hij zichzelf even moest terugtrekken in de bestuurskamer afgelopen zondag.
Laten we het recordjaar 2018 in stijl uitluiden met een recordopkomst voor een balletje en een bolletje. Een hoogtepunt qua gezelligheid!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.