Bestuur slaat aces op jaarvergadering

Beeld bij de tot in de puntjes verzorgde powerpoint-presentatie van het bestuur.

Er waren minder (17) leden aanwezig dan op de ledenvergadering afgelopen februari maar door de ervaren vergadertijgers werd de opkomst deze week positief beoordeeld. “Ik zit wel eens bij bijeenkomsten waar maar een handjevol mensen komen opdagen,” relativeerde Klaas Rozendaal. Nu hadden Cor Kok, Steve Fowler en Rob Bastiaan (Tim Schellekens is deze maand met vakantie) ook een goed verhaal voorbereid met plannen die een prachtig tennisjaar 2019 beloven. Dat kan werkelijkheid worden, ‘with a little bit help from our -tennis- friends’ om de Beatles er maar bij te halen.

Schouders eronder

Zou het lukken? Waarom niet! Want wie had bij de vorige ledenvergadering geloofd dat we een record aantal leden zouden inschrijven dit jaar? En het bestuur wil duidelijk zijn schouders eronder zetten om ook het volgend jaar nog verder te groeien, maakten ze dinsdagavond duidelijk. Stip aan de horizon: 300 leden in 2020. Ook nodig om de gravelbanen, de hekken en de verlichting tiptop te houden. Heikel punt is om genoeg geld in kas te krijgen, zodat we dat kunnen verwezenlijken,moet de contributie omhoog: van 135 euro naar 150 euro. Maar wie uitrekent dat door de warme zomers en halfzachte winters er zomaar gemiddeld een maand speelplezier is bijgekomen, weet dat de waar dan ook nog naar zijn geld is.

En wat is de prijs van gezelligheid….voor het geestesoog van de toehoorders verschenen sociale vrijdagavonden (met partner), beelden van ouders met kinderen op de zondagochtend en sportieve dertigers die in mei aan een Tie Break Toernooi kunnen meedoen.

Nieuwe indeling banen

het voltallige bestuur:….schouders eronder….

Om alle enthousiaste tennissers in 2019 niet voor niets naar de club te laten komen – met zoveel leden meer zijn banen natuurlijk eerder bezet-, is er gewerkt aan een nieuwe indeling die via website en app-in-wording zoveel mogelijk uptodate zal worden gehouden. En waar de competities, de toss-avonden en evenementen op te zien zullen zijn.

Achter de bar meer in dienst van tennis

Er is ook geluisterd naar gemor over de bardiensten zoals “We staan hier vooral bier te tappen voor de voetballers.” Complimenten voor Steve Fowler die een rooster tevoorschijn heeft getoverd waarbij de diensten vooral zijn afgestemd op tennisactiviteiten. Bijvoorbeeld tot 12.00 u. Kunnen die voetballers daarna hun eigen biertje tappen….En om 23.00 u loopt de dienst af, zodat iedereen desgewenst voor middernacht in zijn bedje kan liggen.

Zoveel verteld

Aan het eind van de vergadering hadden de bestuursleden zoveel verteld, dat er bijna geen vraag meer te verzinnen was voor de aanwezige leden. Na alle slides met staafdiagrammen, cijfers en roosters, kwam die met een foto van bier als geroepen.

 

 

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.