CK Dubbel: en de hele club kan meedoen!

CK Dubbel
Geen record aantal tennissers zoals in 2018 maar misschien wel record aantal deelnemers finaledag?


Je kan niet elke keer een record vestigen met het aantal deelnemers aan een clubkampioenschap maar we zitten er dit jaar met de CK dubbel weer dicht tegen aan. En Geinburgia wil blijven verrassen. Geen record? Dan toch wel iets nieuws! Er is van alles bedacht om zoveel mogelijk mensen bij het evenement te betrekken.

Voor het eerst beginnerspoule

Dus niet alleen de wedstrijdtijgers maar ook de mensen die dit jaar voor het eerst het racket hebben opgepakt doen mee.  “Steve Fowler heeft het idee geopperd voor een beginnerspoule en zelf de deelnemers benaderd. Daardoor is er een heuse beginnerspoule”, vertelt voorzitter Cor Kok. “En het leuke is dat we alles in die poule door elkaar hebben gegooid. Dus vrouwen spelen tegen mannen, mixen tegen vrouwen of mannen.”

Wie wil in scheidsrechtersstoel?

Geblesseerd of anderszins verhinderd? Dan kun je toch nog meedoen op de finaledag. Die scheidsrechtersstoelen op baan 1 en 2 staan er immers niet voor niets! Finalisten bepalen zelf of ze een als een soort VAR opererende scheidsrechter op prijs stellen. Wie het leuk vindt, de spelregels kent en zichzelf onpartijdig acht, wordt van harte uitgenodigd om zich voor de finaledag aan te melden bij wedstrijdcoördinator Steve, die zelf bij de CK Single het spits afbeet.

CK Dubbel
Vorig jaar was de finale gemengde dubbel B bijna een familieonderonsje met schoonzoon D’Angelo, vader Co en dochter Mariëlle Haring. Ook dit jaar is de familie Haring weer van de partij!

Ballenjongens en -meisjes gezocht

Stel je voor dat we ooit een jeugdkampioenschap kunnen houden…..Zover is het nog niet maar het is wel leuk om de kinderen ook bij het CK Dubbel te betrekken. Geinburgia zoekt enthousiaste jeugd die het leuk vindt om een rol te spelen als ballenjongen of -meisje op de finaledag. Opgeven kan via tennisinzuidoost@gmail.com of stuur een app naar Cor Kok.

Aardbeien en slagroom

Ouders, grootouders, partners, kinderen zijn als toeschouwer natuurlijk ook welkom, en zeker op 8 september. Bezoekers zullen worden verwelkomd in de stijl van Wimbledon: met aardbeien en slagroom. De wedstrijden starten om 13.00 u met de beginnersfinale en de heren B op baan 1 en 2. Daarna  de mix A en mix B-finale. De dames- en herendubbels sluiten af. Rond half zes zijn dan alle winnaars bekend, is de verwachting van het bestuur.

Natuurlijk is het de bedoeling dat er na de prijsuitreiking een gezellig clubetentje ter afsluiting volgt. Met liefst zoveel mogelijk deelnemers! Ook daarin kunnen we natuurlijk een record vestigen….

Let op!

N.B. Wie de komende twee weken vrij wil tennissen, moet rekening houden met zeer beperkte beschikbaarheid van de banen. Houd daarvoor de agenda op de website van Geinburgia in de gaten!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.