CK Single dubbel succes

Geen buffet maar wel aardbeien met slagroom.

Een schietgebedje dat het de komende drie weken droog weer blijft; dat is het enige wat nog moet worden gedaan om te zorgen dat het CK Single vanaf maandag 6 juli een vlekkeloze start beleeft. De rackets zijn nog een keer op spanning gecontroleerd, de tenniskleding is van de waslijn gehaald en de flesjes water zijn gevuld. Iedereen is er klaar voor!

Na het nodige puzzelwerk hebben toernooi-organisatoren Tim Schellekens en Steve Fowler 120 wedstrijden en 21 (kruis)finales gepland.  Alle schema’s, spelers, dagagenda en uitslagen zijn te vinden op de website van Toernooiklapper. Ze zullen regelmatig worden bijgewerkt.

Baan 4 blijft vrij

De wedstrijden worden zoveel mogelijk gespeeld in de weekenden tussen 10.00 en 18.00 uur en doordeweeks tussen 18:00 en 23.00 uur. Voor wie de spanning van een competitie niet aan wil of (nog) niet aandurft is er altijd nog de mogelijkheid om in ieder geval op baan 4 recreatief te spelen. Gewoon reserveren via de KNLTB-clubapp.

(Kruis)finales in derde week

De poulewedstrijden zijn gepland t/m zondag 19 juli. In de laatste week worden alleen nog de 21 (kruis)finale wedstrijden gespeeld. Als het weer meewerkt kan het zijn dat er naast baan 4 nog meer gelegenheid is voor vrij spelen, zeker in de derde week. De organisatoren doen hun best de baanbeschikbaarheid actueel te houden in de KNLTB app. Dus check de app, als je wilt weten of je kan spelen.

Juichen bij Geinburgia niet verboden

Dit jaar spelen er een aantal hooggeplaatste heren mee in de CK Single. We verwachten van hen het nodige spektakel. Dus ook al doe je misschien niet mee, kijken kan leuk zijn. Dit jaar is er helaas geen afsluitend buffet mogelijk door het corona-virus maar we hopen toch op een feestelijke sfeer. En we tellen graag of er niet meer dan 100 mensen (maximum aantal toegestane aanwezigen) zijn die natuurlijk op anderhalve meter afstand van elkaar de wedstrijden willen zien…Bij ons is toejuichen niét verboden!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.