Doe mee met het CK Single en win altijd!

CK Dubbel
Jammer DiAngelo, dat er geen prijs is voor de sierlijkste speler!

Opgeven kan tot 21 juni

Ongeveer de helft van Nederland gaat volgens verwachting dit jaar niet met vakantie. Als hetzelfde geldt voor de leden van Geinburgia, dat betekent dat er meer dan genoeg deelnemers zouden moeten zijn voor de Clubkampioenschappen Single die tussen 6 en 26 juli zijn gepland! Dus aarzel niet en schrijf je in via de toernooiklapper (klik hier). Het kan nog tot 21 juni. Wat de heren betreft, heeft zich al een aantal deelnemers gemeld maar de dames moeten duidelijk nog over de streep worden getrokken.

Een paar dagen ertussen uit? Geen beletsel!

Ga je er in de periode van het CK Single er misschien toch een paar dagen tussenuit, dan is het door de ruime opzet in de tijd goed mogelijk dat je wedstrijden erom heen gepland kunnen worden. Daarvoor gaat de planner in ieder geval zijn best doen.

Aarzel niet

We weten het: het CK Single zal niet hetzelfde zijn als vorig jaar, zonder dat er een feestelijke afsluiter gepland kan worden maar juist met en tegen elkaar spelen is een manier om toch het contact met de leden in stand te houden. En daarmee win je meer dan alleen maar een wedstrijd. Dus aarzel niet langer en geef je op!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.