Kampioenschappen Single 2020: “Tijd voor tribune bij Geinburgia…”

Het ene Club Kampioenschap is nog niet afgesloten of de wedstrijden van de volgende zijn al weer begonnen. En ook voor de CK mixed dubbel is de animo groot. Maar liefst 50 tennissers zijn in de arena getreden om hun techniek en conditie te meten aan die van andere leden. En dan hebben tennissers zich ook al opgegeven voor de CK dubbel dames en heren die komende week begint….Als het einde net zo’n spektakel wordt als bij de Club Kampioenschappen Single 2020, dan staan ons morgen en over drie weken nog twee tennisfeesten te wachten!

Heerlijke aardbeien.

Aardbeien en slagroom

Het leek de toeschouwers op de finaledag van de Club Kampioenschappen Single of ze écht even bij Wimbledon waren. Niet alleen vanwege de aardbeien en slagroom die werden uitgedeeld. Het geluid van de slagen, de hoorbare ademhaling van de spelers uit poule A die op hoog niveau om de eerste plaats streden; het hield de toeschouwers aan de bankjes gekluisterd. En sommigen hadden moeite om te kiezen, waar ze hun blik op richtten. Want ook het spel van de dames op baan 2 was oogstrelend.

“Het wordt tijd voor een tribune”, werd er na afloop hier en daar geconstateerd. Iets waar het bestuur ook al in gedachten mee bezig is. Misschien kan het meteen worden meegenomen bij de vernieuwing van de banen?

Privé concert

Dit jaar door het coronavirus weliswaar geen buffetten, maar dat maakte het er niet minder gezellig om. Het biertje na de prijsuitreiking smaakte ouderwets lekker en de fles witte wijn ging ook snel leeg. Tim Schellekens pakte zijn gitaar en wie was blijven plakken, kreeg gratis een privé concert te horen. Het “We want more”, ontbrak er nog aan maar de komende twee finaledagen raden we iedereen aan om dus wat langer te blijven zitten. Mee tennissen en mee zingen: wordt het toch nog een mooie tenniszomer in 2020.

Privé concert van Tim Schellekens.

Dit zijn de uitslagen van de CK Single 2020

Bij de heren B: Nathan W. Vos won van Jan Koomen. De troostfinale ging in deze klasse tussen Luuk Schrijver (winnaar) en Tim van Elk. Bij de heren A kwam er een driesetter aan te pas voordat Rebel Hommes won van David van Berkel. Bij de dames ging Christine Holierhoek er met de overwinning van door op Roos van Arnhem.

Hieronder een sfeerimpressie van de Finaledag Singles op 27 juli.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.