Stralende Clubkampioenschappen Single 2019

Wat een sfeer, wat een leuke tennispartijen, soms zelfs uitmondend in een urenlange thriller, tijdens de afgelopen Clubkampioenschappen Single! Natuurlijk waren er ook minpuntjes. Maar die zijn niet eens het vermelden waard, zo vrijwel vlekkeloos is deze editie 2019 verlopen. Om Acda & De Munnik te citeren: het regende in Driemond zonnestralen.

Onze vereniging lééft!

Opnieuw deed een record aantal leden mee; zo’n 60. Toen bestuurslid Rob Bastiaan dat vermeldde bij een Utrechtse tennisvereniging, viel de mond van zijn gesprekspartner van verbazing open. “Wij hebben hier twee keer zo veel leden en het bestuur knijpt de handen dicht als er 50 inschrijvingen zijn,” antwoordde deze aan Rob. Om maar te onderstrepen hoe zeer onze vereniging leeft onder de leden.

A-, B-, zelfs C-poule!

Voor sommige tennissers bij het CK Single was deelnemen belangrijker dan winnen. Respect voor wie nog geen jaar les heeft en zich toch voor het eerst durfde te meten met andere leden. Dit jaar was het in vergelijking met voorgaande jaren mogelijk om mensen redelijk op hetzelfde niveau in te delen, bij de mannen was er zelfs naast de A- en B-poule een C-poule door toernooileider Tim Schellekens samengesteld.

Oude bekenden wachten op nieuwkomers

Toch denkt het bestuur erover om volgend jaar bij de Cubkampioenschappen Single ook een D-poule te maken, zodat ook de nieuwkomers zich uitgenodigd voelen.. Nu waren het toch voornamelijk oude bekenden die elkaar op de finaledag begroetten om onder het genot van een lentebokje, een pilsje of een Radlertje te kijken naar finalisten Ruben en Lennart,  Jaap en Johan, Stella en Hanne, Geoffrey en Bas en Tamara en Christine. Het was ook als vanouds gezellig  bij de Indonesische rijsttafel. Maar hoe leuk is het om volgend jaar ook eens kennis te maken met onbekende Geinburgianen? Eén passie delen we in ieder geval: we houden allemaal van tennissen!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.