Cor doet het niet alleen!

Cor en ‘zijn’ 3 musketiers…..

Voor de vernieuwing van onze website leek het een leuk idee de bestuursleden aan de bezoekers voor te stellen. Want voorzitter Cor Kok doet het niet alleen. Hij heeft een aantal zeer bekwame mannen om zich heen verzameld. Opvallende overeenkomst naast hun liefde voor de tennissport: ze zijn allemaal zeer betrokken bij Geinburgia. Behalve Cor, die inmiddels in Amstelveen woont, komen Steve, Tim en Rob uit Driemond zelf.

Sporten in je eigen buurt

Rob Bastiaan

Tim Schellekens

Secretaris Rob Bastiaan is zelfs geboren en getogen Driemonder. Hij heeft gezien hoe de eerste twee tennisbanen in de jaren zeventig werden aangelegd. En ook al voetbalde hij, tennissen erbij in de zomer leek hem ook leuk. “Het ging niet goed met de club en dat ging me aan het hart,” legt Rob uit. “Als we zo’n 250 leden hebben, dan kunnen we blijven voortbestaan en daar help ik graag aan mee.” Ook penningmeester Tim Schellekens vindt het belangrijk dat bewoners kunnen bewegen in hun eigen buurt en dat ze daarvoor niet kilometers hoeven te reizen. Daarom heeft hij graag geholpen met de toernooiroosters, een klusje -zeg maar gerust klus-, dat afgelopen september voor de dubbel door Steve Fowler is gedaan.

Bestuursleden geven structuur aan creatieve ideeën

CK Dubbel

Steve Fowler

De Engelse Driemonder vindt het bestuurslidmaatschap voor hem zelf ook een goede manier om meer onder de mensen te zijn. “Want ik ben vanuit mezelf niet zo sociaal”, zegt hij ontwapenend eerlijk. Wie de prachtige natuur kent van Wales waar Steve vandaan komt, weet dat je daar vanzelf stil wordt. Steve is als ICT’er een gestructureerde denker en dat helpt om alle creatieve ideeën om de tennisvereniging verder te laten groeien handen en voeten te geven. Met de aanwezige kennis van de financiën bij de overige bestuursleden moet het dus wel goed komen met onze club!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.