Etentje voor en bloemen na

“Communiceren!” Eind oktober herhaalde coach  Oscar Braaf het nog maar eens, in aanwezigheid van het damesdubbelteam van de vrijdagavondcompetitie. Maar dan wel in een andere setting dan het afgelopen voorjaar. Toen stonden ze op de gravelbaan bij Matchzo, nu zaten ze aan een tafel bij restaurant De Colonie in ’s Graveland.

Oscar te midden van ‘zijn’ vrouwen, Paula, Mariët, Ellen, Tineke, Tiene en Stella. Bea en Erna ontbraken helaas deze avond.

Etentje om pro deo coach te bedanken

Een etentje om de coach, die ze pro deo een aantal weken begeleidde en ook bij de najaarscompetitie in de regen nog kwam kijken, even in het zonnetje te zetten. Na het prima eten, werd toch de hamvraag gesteld. Wat kunnen de dames 50+ nog verbeteren, zodat ze volgend jaar van ‘niet onderaan’ naar de ‘middenmoot’ kunnen stijgen?

Meer met elkaar spelen!

In ieder geval meer met elkaar spelen maar dus ook meer elkaar coachen, constateerde de coach die voor iedereen voor de inspanningen dit seizoen nog een bloemetje had meegebracht. We kunnen niet wachten tot het voorjaar 2020 is!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.