Clubkampioenschappen Single 2019

Zaterdag 15 juni beginnen de clubkampioenschappen single. Dit jaar doen er 17 dames en 41 heren mee. Het was weer een hele puzzel om de speelschema’s te maken maar het is gelukt. Er worden (93) poule wedstrijden gespeeld en daarna 23 (kruis) finale wedstrijden. Alle schema’s zijn te vinden op de toernooiklapper https://www.toernooiklapper.nl/toernooien/toernooi/geinburgia-single-clubkampioenschappen-2019/?plek=ZBJADH24&jaar=2019&type=voorpagina en worden regelmatig geupdate.

De wedstrijden worden zoveel mogelijk gespeeld in de weekenden tussen 10 en 18 en doordeweeks tussen 18:30 en 23 uur. Dit betekent dat vrij spelen op deze tijdslots tussen van 15 tot 23 juni bijna niet mogelijk zal zijn. Van 24 t/m 30 juni worden de (kruis) finales gespeeld en zal er (misschien) iets meer ruimte voor vrijspelen zijn. Als je wilt vrijspelen check dan in ieder geval het  meest recente dagprogramma online via bovenstaande link om teleurstelling te voorkomen.

Nu maar hopen dat het weer een beetje meezit zodat we niet teveel wedstrijden hoeven af te breken en uit te stellen 🙂

Voor alle deelnemers: heel veel succes gewenst. Voor iedereen die niet meedoet aan het ck: ik hoop dat jullie je clubgenoten komen aanmoedigen en volgend jaar ook meedoen!

De grote finaledag is op zondag 30 juni. U komt toch ook?

groeten,

Uw toernooileider Tim

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.