Voorjaarscompetitie 2020

Beste tennisleden,
 
De voorbereiding voor de voorjaarscompetitie is alweer in volle gang, het is langzaam weer tijd om te gaan inschrijven. De inschrijvingen moeten uiterlijk 1e week januari naar de KNLTB gestuurd worden, dus we hebben nog een maand de tijd om de ploegen te gaan samenstellen.
 
Uiteraard hoop ik dat er in 2020 weer net als in 2019 flink wat teams actief zullen zijn (we hebben immers ook veel nieuwe leden die kunnen meedoen), waarbij het wel belangrijk is dat elk team voldoende spelers heeft (ook voor inval e.d.).
 
Er zijn vele mogelijkheden om deel te nemen. Op alle nivo’s en vrijwel op alle dagen is er een competitievorm beschikbaar. Hieronder tref je je het volledige overzicht van deze regio aan en tevens de speeldata voor de voorjaarscompetitie.

191129-Speeldata-voorjaar-2020

191129-Competitiesoorten-Noord-Holland

Hierbij nog speciale aandacht voor:

  • Het is mogelijk om als team in te schrijven of als individu. Ik probeer dan vanuit de inschrijvingen teams te formeren (geen garantie uiteraard)
  • Er zijn ook speciale competitievormen voor 8 & 9 spelers, die de laatste paar jaar steeds populairder worden. Meer hierover is te lezen op: https://www.centrecourt.nl/themas/competitie-en-toernooien/competitie/89-tennis/
  • Het is mogelijk om bij meerdere verenigingen competitie te spelen. Hiervoor moet wel (door de VCL) dispensatie worden aangevraagd, dus geef dit tijdig aan.

Schrijf je nu in, dan hebben we meer tijd om de ploegen samen te stellen. We moeten begin januari de teams definitief samenstellen.
 
Mail, bel of app gerust als hier vragen over zijn.
 
Theo van Elk (06-50634054)
VCL Geinburgia Tennis

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.