Alle evenementen op een rijtje

 

evenementenkalender

Datum Kerstballen&Oliebollentoernooi nu al bekend.

Agenda bij de hand? Dan kunt u nu de komende drie maanden op onze site zien welke evenementen er zijn gepland tot het einde van dit jaar. Sinds kort is daar de tab ‘evenementenkalender’ aan toegevoegd.Dus blok bijvoorbeeld 30 december alvast voor ons kerstballen&oliebollentoernooi! Maar dichterbij is natuurlijk het taart- en tennistoernooi op 28 oktober. Dan vieren we dat we dit jaar afsluiten met een recordaantal leden! Natuurlijk sturen we nog wel een herinnering per mail maar met de kalender kunt u nu héél tijdig weten wat er georganiseerd is. Of het nu een zondagmiddaginstuif is of een competitiedag, waardoor de vrije banen schaars zijn.

Iedereen naar de zin

Met de kalender komen we tegemoet aan al die drukke Geinburgianen.  Die klaagden wel eens op de loungebank deze zomer dat ze graag eerder hadden willen weten wanneer er evenementen zijn op de tennisbanen. En natuurlijk maken we het iedereen graag naar de zin.

Nog meer op evenementenkalender

Overigens is het wel een levende evenementenkalender. Dat wil zeggen dat we er graag nog meer evenementen aan toevoegen. Bijvoorbeeld voor de jeugd, die immers het komend kwartaal een herfstvakantie en een kerstvakantie krijgt. Wie ideeën heeft en ook zelf de handen uit de mouwen wil steken, wordt bij de jeugdcommissie met open armen ontvangen!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.