Fleece voor frisse avonden

Fleece dekens voor wie het ‘s avonds bij het kijken naar de wedstrijden fris krijgt…

Gegarandeerd warm onthaal bij Geinburgia

Gezellig aan de bar of aan een tafeltje met elkaar praten en borrelen, zit er dit jaar tijdens de Club Kampioenschappen niet in. En toch is het gelukt een goede sfeer te creëren door de wedstrijden over 9 weken uit te smeren. Het plan van het bestuur om op die manier het gebrek aan toernooien en andere evenementen te compenseren is meer dan geslaagd. Geen Griekenland of Spanje maar even eruit op het tennispark van Geinburgia. En toen de avonden niet langer tropisch warm waren, was daar het fleece dekentje van Nanja Huijgen.

Het record aantal deelnemers aan de Club Kampioenschappen Single, Mixed dubbel, Heren- en Damesdubbel trok ook veel publiek. Banken werden van links naar rechts gesjouwd en gedienstig werd er elke keer corona-verantwoord door hooguit een of twee van de leden een drankje binnen gehaald. Sommige wedstrijden die om 21.00 u begonnen, gingen tot sluitingstijd door. De banen worden nog niet geveegd, of de lichten gingen uit…

Wie in spanning op het einde van de wedstrijd had gewacht, was normaal gesproken deze afgelopen nazomerse weken al klapperend van de kou vertrokken. Ware het niet dat op kosten van de club fleece dekens zijn aangeschaft, waaronder het warm toeven was op anderhalve meter afstand.

Goed idee

Kwam dat even mooi uit, toen afgelopen zondag de zon achter de wolken verdween aan het eind van de middag. De opa en oma van finalisten Mariëlle en Tamara Haring waren speciaal gekomen om te kijken.

Uit de zon, was het afgelopen zondag behoorlijk fris. Een fleece deken bracht uitkomst.

Dik tachtig en kwetsbaar kregen ze het koud buiten de baan. De wedstrijd nam bovendien met drie sets en tiebreak heel wat tijd in beslag. Maar onder hun fleece deken konden ze stralen van trots bij de overwinning van hun kleindochters. En dat, dankzij het goede idee van Nanja Huijgen die vertelt ‘De dekentjes liggen achter in de keuken in de kast rechts, in een blauwe Ikea tas. Zorg ajb dat ze netjes opgevouwen weer terug worden gelegd.’

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.