Niet afhangen via KNLTB-app!

Bij een nieuw huis zou je zeggen, iets te snel opgeleverd. Toch is het al leuk om op de nieuwe KNLTB-app te zien wat er allemaal aan functies op zitten. Zo kun je zien wie van de clubleden bardienst heeft en welke tijdstippen nog niet zijn ingevuld. Met een oogopslag zie je hoe de Geinburgiaclubteams het doen in de competitie en als je nog nieuwe tenniskleding nodig hebt, is daar de webshop van de KNLTB. Maar het nieuws van de bond is nog niet op de app te lezen….

KNLTB-app
Leuke functies maar daar hoort afhangen niet bij…

Perfecte digitale wereld bestaat niet

Leuk om alle leden van Geinburgia met foto en al te kunnen zien en uiteindelijk kun je dan snel met elkaar een baan reserveren……althans in de perfecte digitale wereld. Maar die bestaat nog niet helemaal, blijkt uit de reactie van onze voorzitter. “Niet afhangen via deze app!”, zegt Cor en hij heeft een goede reden voor zijn verbod.

KNLTB-app zorgt voor chaos

De app geeft nu de mogelijkheid om contact te zoeken met een Geinburgialid en samen per blokjes van 5 minuten af te hangen op een baan. “Maar dat betekent in de praktijk dat er tussen verschillende afhangers soms een kwartier of twintig minuten de baan wordt geblokkeerd, zonder dat erop gespeeld wordt of digitaal kan worden afgehangen. Dat zorgt voor chaos,” legt hij uit.  

Je kunt ook mondeling afhangen….

Ook bij Matchzo zelf afhangen gaat niet altijd even vlekkeloos. Maar een voordeel heb je daar: het is dan even gemakkelijk om naar baan 1,2,3 of 4 te lopen en mondeling af te hangen…Overigens wist je dat op onze website een maandoverzicht en een agenda staat waarop je goed kan zien, wanneer de banen bezet zijn voor competitie en evenementen?

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.