KNLTB App Installeren en Gebruiken

Reserveren? Zo download je de KNLTB-app!

Ga naar Google Play of de Apple Appstore en download de app met het hier afgebeelde logo

Account maken en aanmelden

Om de KNLTB-app te gebruiken heb je een account nodig bij MijnKNLTB. (Klik hier om meteen naar de internetpagina te gaan.Klik daarna rechts op ‘registreren’). Vul je gegevens daar eerst in (je bondsnummer vind je op je lidmaatschapskaart, zie afbeelding) en ga terug naar de app.

Voordat je aan de slag kunt, moet je je eerst aanmelden via het beginscherm. Zoek daar onze club (in app SV Geinburgia). Heb je al een account bij de KNLTB? Dan kun je verder door eenmalig je bondsnummer en je wachtwoord in te vullen. Meld je anders eerst aan bij KNLTB.nl (zie boven).

Reserveren

Vervolgens word je rondgeleid in de mogelijkheden van de app en kom je uiteindelijk in je eigen Geinburgia-omgeving. Onderin het scherm zie je nu een menubalk (Zie afbeelding). Klik op het tennisballetje met spelen en je komt in het scherm waar je een baan kan reserveren (zie afbeelding).

Rechtsbovenin klikken op ‘baan reserveren’

Kies datum

Zoek speler in naam boek en voeg toe met vinkje

Kies baan en tijd door op groene ‘+’ te klikken

Kies speler om toe te voegen door op zwarte ‘+’te klikken

Als je alles goed hebt gedaan zie je een balletje in een wit vlak op het door jou gekozen tijdvak. Bovendien ontvang je per mail bevestiging

Checken kan ook altijd, iets fout? Druk op annuleren

Bevestig annulering en kies niet tijdvak en/of speler door opnieuw alle voorgaande stappen te doorlopen

3 uur per week

Gedurende het coronavirus-protocol kun je 8 dagen vooruit 1 uur per dag, maximaal 3 uur per week reserveren met een single-partner. Mocht je verhinderd zijn, dan kan dat tot 4 uur van tevoren worden gemeld. Binnen de 4 uur voor aanvang gaat het af van je maximale speeltijd per week. Houd er rekening mee dat op woensdag- en vrijdagmiddag al 2 uur zijn geblokt voor tennisles aan de jeugd onder 18 jaar.

Veel plezier!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.