Ladderavond als opstapje naar Friday Social….?

Ladderen maar in ons geval….op de tennisbaan. Foto: Flickr.com

Plannen genoeg om ons verenigingsleven nóg gezelliger te maken maar de kar moet wel door vrijwilligers worden getrokken. Vrijwilligers, die vaak ook nog een druk leven náást de vereniging hebben. Zo komt die muziekavond er écht dit jaar maar vragen we nog even om geduld, svp. En wie popelt en ook de handjes uit de mouwen wil steken om een gezellige avond in het weekeinde te organiseren, meld je aan!

Intussen probeert het bestuur de wat stille vrijdagavond leven in te blazen met een ladderavond. Nog nooit gehoord van de tennisladder? Dat is een leuke manier om buiten competities en clubkampioenschappen andere leden uit te dagen om een potje te komen tennissen. Uiteindelijk bleek het bij verliezers op de laatste CK Single ook te kriebelen om zich nog eens te meten met andere poulespelers. Op deze manier kunnen ze afspreken

Spelen kan op alle avonden (er is zelfs een speciale ladderapp waarmee je kan chatten en een berichtje naar Cor en Steve kan sturen, zodat banen door hun voor spelers worden geblokt) maar het lijkt het bestuur ook leuk om ladderdeelnemers op vrijdagavond bij elkaar te brengen. En wellicht gebeurt er wat er tijdens de afgelopen twee weken kampioenschappen ook gebeurde; het publiek stroomde toe bij de wedstrijden. Hoe social kan een zomerse vrijdag dan wel niet worden?

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.