Lidmaatschap en les

Wat kost een lidmaatschap voor een tennisseizoen bij TV Geinburgia? 

Tennisseizoen begint op 1 april en loopt door tot 1 november. Indien het weer het toelaat, zullen in overleg met de groundsman de banen langer worden opgehouden teneinde zo veel mogelijk speelplezier te kunnen beleven. Seizoen 2018 was het tot 1 januari 2019. Dus echt waar voor je geld. Het abonnement geldt voor het gebruik van de vier gravel buitenbanen.

Hoe nu verder? – Als je lid wilt worden stuur dan een mailtje met dat verzoek naar tennisinzuidoost@gmail.com. De ledenadministratie neemt dan met spoed contact met je op.

Opzegging dient altijd te geschieden uiterlijk op 31 december van het lopende kalenderjaar en dit te worden verstuurd aan het hiervoor genoemde mailadres. Zeg je niet tijdig op, dan ben je de contributie van het volgende tennisseizoen verschuldigd.

Wat kosten bij ons de zomer tennislessen? (zie ook hoofdstuk zomertennislessen 2019)

Voor senioren en studenten zijn de volgende lestarieven van toepassing:

Groepsles 4 leerlingen – 20 lessen – € 250 p.p. Te betalen in 5 termijnen.

Wil je je aanmelden voor de lessen of meer informatie over de lesmogelijkheden, dan kun je ons mailen op. Wij staan je graag te woord. Je kunt mailen naar tennisinzuidoost@gmail.com en daar je vraag stellen. Cor Kok zal je van antwoord voorzien. Of bel 06 24986581.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.