Lidmaatschapsvormen

Wat kost een lidmaatschap voor een tennisseizoen bij TV Geinburgia? 

Tennisseizoen begint op 1 april en loopt door tot 1 november. Indien het weer het toelaat, zullen in overleg met de groundsman de banen langer worden opgehouden teneinde zo veel mogelijk speelplezier te kunnen beleven. Seizoen 2018 was het tot 1 januari 2019. Dus echt waar voor je geld. Het abonnement geldt voor het gebruik van de vier gravel buitenbanen.

Senioren lidmaatschap € 150 (betaling kan in termijnen) – Als seniorenlid betaal je dit tennisseizoen (2019) € 150. 

Bepalend voor het senior lid zijn is de leeftijd op 1 januari van het kalenderjaar (2019).

Competitie lidmaatschap € 80 – NIEUW – Ben je seniorlid en aantoonbaar ingeschreven bij een andere tennisvereniging en ga je meedoen bij ons aan de competitie, dan is de jaarcontributie € 80. Je mag dan meedoen aan de competitie, aan de lessen, gegeven door onze leraar, aan de clubkampioenschappen en aan door TV Geinburgia georganiseerde overige evenementen.

Studenten lidmaatschap € 7 per maand (12 termijnen) – VERLAAGD – Ben je studerend lid (fulltime studie) vanaf 18 jaar, dan is de contributie per maand € 7. Deze contributie zal automatisch worden geincasseerd in 12 keer termijnen per seizoen.

Familie abonnement – Met ingang van vorig seizoen hebben we om het voor de jeugd aantrekkelijker te maken om bij TV Geinburgia te komen tennissen, de volgende abonnementsvorm bedacht.

Als je een ouder gezin bent en je bent senior lid geworden bij TV Geinburgia, dan is één kind tot en met 14 jaar vrijgesteld  van de KNLTB bijdrage en de contributiebetaling. De door het kind genomen tennislessen, dienen te worden betaald aan de tennisleraar.

Ben je een twee ouder gezin en beide ouders zijn senior lid bij TV Geinburgia, dan zijn drie kinderen tot en met 14 jaar vrijgesteld van de KNLTB bijdrage en de contributie betaling.

Jeugdleden– Kinderen van wie de ouders geen lidmaatschap hebben bij TV Geinburgia en bij aanvang van het kalenderjaar 4 t/m 16 jaar en lid zijn, betalen € 40 per seizoen. Voor de lessen zijn aparte tarieven.

Hoe nu verder? – Als je lid wilt worden stuur dan een mailtje met dat verzoek naar tennisinzuidoost@gmail.com. De ledenadministratie neemt dan met spoed contact met je op.

Opzegging dient altijd te geschieden uiterlijk op 31 december van het lopende kalenderjaar en dit te worden verstuurd aan het hiervoor genoemde mailadres. Zeg je niet tijdig op, dan ben je de contributie van het volgende tennisseizoen verschuldigd.

Wat kosten bij ons de zomer tennislessen? (zie ook hoofdstuk zomertennislessen 2019)

Voor senioren en studenten zijn de volgende lestarieven van toepassing:

Groepsles 4 leerlingen – 20 lessen – € 250 p.p. Te betalen in 5 termijnen.

Wil je je aanmelden voor de lessen of meer informatie over de lesmogelijkheden, dan kun je ons mailen op. Wij staan je graag te woord. Je kunt mailen naar tennisinzuidoost@gmail.com en daar je vraag stellen. Cor Kok zal je van antwoord voorzien. Of bel 06 24986581.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.