Stralend herfstnieuws


De najaarscompetitie werd dit jaar gekenmerkt door het veelvuldig raadplegen van weerapps. Vooral voor de vrijdagavondploeg begon het staren al ’s morgens vroeg. En het zenden van teksten startte ook al om 9.00 u. ’s ochtends. “Code oranje, gaat het door???”

Herfstbladeren vegen voor het spelen.

Het sneeuwde herfstbladeren

Het is dus een wonder dat uiteindelijk -bijna- alle wedstrijden gewoon volgens schema zijn gespeeld. Gelukkig maar, want de laatste wedstrijd van de vrijdagavond dames thuis, regende het niet maar het sneeuwde wel…..herfstbladeren!

Tennis en biljart

Jammer dat we Klaas Rozendaals bladblazer niet konden lenen. Met man en macht vegen om de bladeren van het gravel te krijgen, lukte het om de banen bespeelbaar te krijgen. Helaas kon het vrijdagavond damesteam deze laatste ontmoeting geen enkele wedstrijd met winst afsluiten. Maar bij Matchzo vermaakte iedereen zich desondanks uitstekend. Ook het eveneens thuisspelende herenteam, de voetballers én de meegekomen fans Cor, Rob, Johan en Jaap die het biljart hebben ontdekt. En dat is ook winst, nietwaar?

Heren Zaterdag kampioen

Ruben, Leon, Lennart en Jonathan proosten op hun kampioenschap.
Hanne, Iris, Pieter en Johan eindigden als mixed dubbel bijna in de middenmoot.

Buiten de wind op vrijdagavond, was de temperatuur het laatste speelweekeinde van oktober uitermate aangenaam. De buitenwedstrijden van 2019 konden zelfs met een zonnetje worden afgewerkt. En het was stralend nieuws dat de Heren Zaterdag zich kampioen van de najaarscompetitie derde klasse mogen noemen! Namens ons allen gefeliciteerd Ruben, Leon, Lennart en Jonathan!

Niemand onderaan

Van de 5 teams is geen enkel team in de najaarscompetitie onderaan geëindigd. En dat is een knappe prestatie!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.