Oliebollen voor een goed voornemen

Het oliebollen-toernooi op 29 december was zo’n daverend succes dat tennisleden op 5 januari nog lagen uit te buiken. Slechts een handjevol die-hards stonden aan het prille begin van het nieuwe jaar gewoon weer op de baan voor de zondagse instuifmiddag.

Een paar woorden waren genoeg

De editie van het oliebollen-toernooi ging deze keer zonder vlammende toespraak van de voorzitter. Cor Kok volstond met een paar woorden, instuifer Hanne gebruikte er iets meer om Cor -terecht- in het zonnetje te zetten voor het werk dat hij samen met het bestuur het afgelopen jaar heeft verricht. Veel aanmoediging  hadden de aanwezigen verder ook niet nodig om de bubbels op het afgelopen dan wel het komende jaar te nuttigen.

De balans sloeg door naar lekkere kant

De vraag blijft of er met een opkomst van ruim 20 deelnemers voor twee tennisbanen wel genoeg calorieën werden verbrand. Bovendien hadden Ellen Somers en Mariët Meijer hun best gedaan met heerlijke vlees-, respectievelijke vegaballetjes als alternatieve oliebollen om de balans de verkeerde maar ozo lekkere kant te laten slaan.

De lekkere balletjes…van Ellen en Mariët

Iedereen moet aan ‘de slag’!

En dan was er natuurlijk ook nog een overvloed aan oliebollen en appelflappen. Maar we snappen de onderliggende strategie van de tennisvereniging. Zo moet iedereen in het nieuwe jaar aan de slag. Was het niet op 5 januari dan wel op de komende zondagmiddaginstuiven, waarvan de volgende op 2 februari en 16 februari staan gepland.

Rendang en curry

Ons kokend tennislid Ellen Somers pakt dan samen met voorzitter Cor de pollepel op en gaat deelnemers aansluitend verrassen met rendang en Thaise moslimcurry (!). Komt allen!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.