Strak in verf voor Open Dag

groundsman
Groundsman Klaas Rozendaal.

Onze groundsman Klaas Rozendaal heeft er letterlijk hard aangetrokken en Steve Fowler heeft stevig gekwast.  En zo kunnen we het buitenseizoen starten met een fier rechtopstaand hekwerk, dat grotendeels weer donkergroen staat te glimmen. Het word wel spannend of de nieuwe winddoeken erop tijd zijn, dus misschien moeten we nog even tegen de verouderde reclame aankijken. En zo zijn er nog wat zaken waarbij het puntje nog even op de i moet worden gezet.

Glow in the dark

Een wit T-shirt nodig voor het effect…

Maar het allerbelangrijkste is, dat we mogen hopen op een grote opkomst bij de Open Dag komende zondag. Vanaf 10.30 u-12.00 u zijn aankomende en nog onontdekte tennistalenten onder de 18 jaar van harte welkom voor onder andere ons traditionele Glow in the Dark-tennisfestijn en een tennisclinic. Tennisschoenen meenemen, rackets en ballen zijn al aanwezig.

Durfals uitgedaagd

Daarna kunnen de durfals het om 12.30 u opnemen tegen onze tennisleraar en tophonderdspeler Sem Snoek. Weten ze meteen waaraan ze het komende seizoen moeten werken. Want ook al krijgen ze 4 punten voorsprong (er wordt om 5 punten gespeeld), dat laatste winnende punt wordt een grote uitdaging!

Tips&trics op Open Dag

Wie de handschoen voor deze uitdaging nog even in de tennistas laat liggen, kan zich een half uur later melden. Sem en Rosemarie zijn er dan om alvast trics en tips te geven om meer plezier uit het tennissen te halen. Vooral bedoeld om de smaak van het seizoen te pakken te krijgen.

De smaak van gravel

Die mooie groene deur staat zondag wijd open!

Vanaf 14.00 u kan dan het dubbelspel los gaan. Laten we hopen dat de weergoden meewerken en dat iedereen tot 17.00 u de smaak van buiten op gravel tennissen weer te pakken kan krijgen!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.