Open Dag 2019 goed begin

Open Dag 2019

Spannend begin tennisseizoen in het donker…


De lente is nog pril en de start van het tennisseizoen jong: zo’n 30 kinderen meldden zich 31 maart voor de feestelijke opening tijdens de Open Dag 2019. Helaas zonder tennisleraar Roderik die kampt met de gevolgen van een auto-ongeluk maar ook zonder hem glansden de deelnemertjes in het donker.

Meer uitdagers Open Dag 2019 dan gedacht

Onder de indruk van de opkomst bij de jeugd was het even schakelen naar het programma voor de volwassenen. Dat liep daardoor bijna een uur uit. Daarna was het voor hen ook nog blauwbekken in de straffe noordoostenwind en van het ene been op het andere hippen bij het hekje van baan 2. En dat allemaal omdat de lijst van mensen die de uitdaging tegen leraar Sem langer was geworden dan gedacht. Een aantal van hen sleepten er zelfs een kleine overwinning uit, doordat van de te maken 5 punten er reeds 4 cadeau werden gedaan.

Respect voor Rose-Marie

Nieuw seizoen start ook met nieuwe spandoeken…

Rose-Marie Koopman hield zich lang staande tegen de wind en Sem in maar ja, daarvoor is ze mede-tennisleraar bij Geinburgia. Respect oogstte ze ook daarna bij de clinic die ze gaf, waarbij ze zo’n 12 mensen stevig bezig hield met tennisles. Anderen waren inmiddels al begonnen aan een wedstrijdje dubbelen.  De Open Dag 2019 vloog voorbij. En dat was niet zozeer vanwege de overschakeling van wintertijd naar zomertijd maar vooral door de (hernieuwde) kennismaking met tennismaatjes en nieuwkomers. Luidde het spreekwoord niet ‘Een goed begin is het halve werk’? Het belooft opnieuw een mooi tennisseizoen te worden!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.