Opening tennisseizoen 2018 binnen én buiten!

De ene na de andere stoere Geinburgia-tennisser beet in het stof tegen tennisleraar Roderik.

Kent u die reclame van Victoria Vesta nog: ‘gelukkig heb ik meer verstand van verzekeren’? Misschien dacht onze voorzitter Cor Kok dat wel even na afloop van zijn ‘wedstrijdje’ tegen tennisleraar Roderik Franken. Samen met wat andere overmoedige tennisleden nam Cor het racket op. Ondanks de voorsprong die ze cadeau kregen, droop de  ene na de andere tegenstander van Roderik in een mum van tijd af. En zo werd het nieuwe tennisseizoen op 2 april geopend met het vrolijk aan diggelen gooien van wat tennisillusies. Maar niet getreurd: wie weet maken deze tennissers volgend jaar meer kans, als ze een heel jaar les hebben gekregen van die zelfde Roderik…

Opkomst was groot

Aandachtig luistert de jongste tennisgeneratie naar de uitleg.

’s Morgens had de jeugd al leergierigheid getoond. De opkomst was groot, net zoals bij de volwassenen die bovendien ook nog eens in groten getale kwam opdagen bij het échte openingstoernooi op 29 april.

En nog een rondje dubbelen

Nog een beetje onwennig, na jaren voor het eerst weer op tennisbaan. Maar net als fietsen verleer je tennissen nooit.

Nog een rondje dubbelen dan maar?

Het motterde 29 april aan het begin van de middag maar dat had een groot aantal -nieuwe!- leden niet weerhouden om sportief te komen kennismaken. Zoveel positiviteit, daar konden de weergoden niet tegen op. Dus na nog wat druppels bleef het de rest van de middag droog en meldden de leden zich bij toernooidirecteur Cor voor nog een rondje dubbelen. De temperatuur daalde tegen vijven echter flink, zodat de meesten de warmte en de gezelligheid van Matchzo opzochten. Een goed begin is het halve werk, dus met een dubbele start moet het seizoen 2018 wel slagen!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.