Pas op nieuwe ledenpas

De nieuwe ledenpas van de KNLTB.

Zuinig zijn op de KNLTB-pas die dit jaar wordt uitgereikt, want hij moet in 2020 ook mee! “We doen het om ons steentje bij te dragen aan het milieu”, motiveert de tennisbond. Het lijkt misschien een tikkeltje overdreven. Maar wie weet dat de KNLTB de passen maakt voor zo’n 1700 verenigingen met een dikke half miljoen leden, kan uitrekenen dat een tweejarige ledenpas toch een baal plastic scheelt.

Niet laten slingeren

Op de nieuwe passen staat dus noch een jaartal noch de speelsterkte vermeld. Dat laatste is niet meer nodig, omdat dat inmiddels digitaal wordt bijgehouden. Voor wie dat wil controleren: inloggen op je account dat je aanmaakt op MijnKNLTB.nl. Pas dus op: Niet aan het einde van het buitenseizoen je ledenpas zodanig laten slingeren, dat je hem in 2020 niet meer kunt vinden!

Raad het plaatje

Paula Pols van de ledenadministratie heeft iedereen tot 7 februari de tijd gegeven om, indien gewenst voor de ledenpas een wat actuelere foto in te leveren. Wel een beetje jammer voor het ‘raad het plaatje’ bij de toss op donderdagavond. Na het husselen van de kaarten door master van de toss Frans Huijbrechtse, was het altijd leuk om te kijken wie bij de jeugdige foto hoorde. Dat wordt nu wellicht wat gemakkelijker.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.