Aanmelden bij Sponsorkliks: elke euro telt!

Onze tennisvereniging is aan het sparen voor het groot onderhoud aan de tennisbanen. Dat moet over een aantal jaren plaats vinden en gaat tienduizenden euro’s kosten. Daarom telt elke euro die we aan inkomsten binnen krijgen. Sponsorkliks is een manier waarop de vereniging meer geld kan binnen krijgen, zonder dat het de leden extra geld kost. Hooguit een kleine moeite om voortaan via de website door te klikken naar de online winkels waar ze toch al iets willen aanschaffen.

Hoe werkt het?

Tennisvereniging Geinburgia heeft zich aangemeld als partner van Sponsorkliks. Vanaf heden is daardoor een button te vinden op onze website met een link. Via deze link kan je bij de aangesloten webshops winkelen. Koop je wat, dan krijgt Geinburgia via Bol.com, Booking.com Thuisbezorgd.nl en nog veel meer bekende merken een vergoeding. Van die vergoeding houdt Sponsorkliks 25% in. Massa is voor hen kassa maar voor ons ook! Inmiddels hebben de grote sportbonden en duizenden sportorganisaties zich al aangesloten, net als TV Geinburgia nu.

Let wel op!

In 2017 is er via het consumentenprogramma Radar een vraag online gesteld over de transactievergoedingen. Soms gaat het namelijk wel eens mis en wordt er niets ontvangen, terwijl er wel een aanschaf via de link van Sponsorkliks is gedaan. Dat kan te maken hebben met de privacy-instellingen op de computer. Wie ons wil steunen moet even de cookies weer toelaten. Alleen op die manier is de aankoop voor Sponsorkliks.nl te traceren. Achteraf reclameren heeft alleen zin als de transactie de 30 euro overstijgt, anders komt men namelijk niet in beweging om het geld alsnog op te halen bij de webshop.

Neem alvast een kijkje!

Geïnteresseerd om ons te steunen? Neem alvast een kijkje bij Sponsorkliks.nl via onze website.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.