Start van lesseizoen zonder Roderik

tennisles
Roderik Franken nog even niet in actie.


Meteen na de Open Dag kunnen de leerlingen buiten aantreden (als het weer het toelaat), want vanaf maandag 1 april begint ook het lesseizoen. De indeling op de maandag- en woensdagavond is zo goed als rond en toch flexibel. Voor wie komende zondag tot de ontdekking komt dat hij zich graag verder in fore- en backhand wil bekwamen, wordt met alle liefde een plekje gezocht.

Zware hersenschudding

Het zag er in eerste instantie niet naar uit dat het dit jaar soepel zou verlopen met de lessen. Het lot sloeg toe tijdens de wintersportvakantie van onze alom gewaardeerde tennisleraar Roderik Franken. Hij zat naast zijn collega-tennisleraar John toen deze met meer dan 100 kilometer per uur op een vrachtwagen klapte. Glasscherven in het gezicht, een gebroken neus en een zware hersenschudding hebben tot gevolg dat Roderik voorlopig niet in staat is om les te geven.

Sem Snoek en Rosemarie Koopman

Natuurlijk wensen wij hem een voorspoedig herstel toe en we zijn blij dat we met Sem Snoek en Rosemarie Koopman genoeg kwaliteit in huis hebben om aan de lesbehoefte te voldoen. En met een straks herstelde Roderik kan jong en oud helemaal goed terecht om de fijne kneepjes van de sport onder de knie te krijgen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.