Eindelijk de beloofde taart!

Zo mooi heeft Kyra van Vliet de feesttaart gemaakt.

Geinburgia hoort dit jaar tot de snelst groeiende tennisverenigingen in Amsterdam. Met meer dan 72 nieuwe leden in 2018 was dat 28 oktober reden voor een feestje met taart tijdens de tennisinstuif. Geen gewone taart maar een prachtig kunstwerk, dat Kyra van Vliet speciaal had gemaakt. “De enige die we voor ons moeten laten is Kadoelen. Maar die tennisclub behoort tot een speciaal project van de KNLTB en de gemeente,” aldus trotse voorzitter Cor Kok. “Bij ons is de groei tot stand gekomen door de beste promotie die je als club kan hebben: mond- tot-mond reclame.”

Geinburgia haalt de krant

De publicatie in het Amsterdamse Citymagazine nr.46.

WeesperNieuws van deze week.

Het hoort-zegt-het-voort heeft ook de regionale pers gehaald. Het Amsterdamse Citymagazine en Weespernieuws hebben melding gemaakt van het heugelijke feit. Ook de KNLTB heeft interesse om het heugelijke nieuws in haar bondsblad te publiceren. Tweeëneenhalf jaar geleden verkeerde de club door omstandigheden in zwaar weer maar nu ziet de toekomst er weer zonnig uit. “Misschien ligt Driemond niet zo gunstig voor een OV-verbinding maar als je met de auto komt, kun je hier nog gemakkelijk -en gratis!- parkeren! Daardoor zijn we aantrekkelijk voor mensen die elders in de stad geen balletje kunnen slaan, omdat er wachtlijsten zijn. Een belangrijk deel van de aanwas komt ook van 50plussers die weer in beweging willen komen,”  zo verklaarde Cor in de kranten de groei van het aantal leden.

Drempel laag voor nieuwe leden

Cor Kok wil volgend jaar een nóg grotere taart aansnijden!

TV Geinburgia heeft bewust de drempel voor nieuwe leden zo laag mogelijk gemaakt. In de zomer worden er ‘Tennis met je kennis’-middagen gehouden. En wie aarzelt in het winterseizoen kan een keer komen kijken tijdens de tweewekelijkse zondagmiddaginstuif op de binnenbanen bij omnisportgebouw Matchzo. De volgende is gepland op 25 november. Niet-leden kunnen meedoen voor 5 euro per keer. “En omdat ze snel worden opgenomen bij de  ‘derde helft’, zien ze meteen hoe gezellig het in Driemond is,” verzekert Cor Kok. Daarnaast kunnen kinderen die bij Geinburgia tennissen, hun abonnement delen met een ouder.

Een nog grotere taart in 2019!

De taart is inmiddels op maar Cor Kok droomt samen met zijn bestuursleden van een nóg grotere taart in 2019. “We hebben sinds het meetmoment in september al weer 5 nieuwe leden kunnen inschrijven!”

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.