Bij de tennisles blijven…..

tennis

Nog even geduld met de banen buiten.

De banen buiten zijn er nog niet klaar voor, dus we starten het seizoen binnen….maar wanneer kunnen we onze forehand en backhand nu wel gaan verbeteren? Kortom wanneer gaan we naar buiten voor de tennisles?

Walsen en uitharden

In de week voor Pasen is begonnen met het aanbrengen van de nieuwe toplaag op de banen. Daarna walsen en uitharden….Dat duurt 14 dagen. Het betekent dat we vanaf maandag 9 april/dinsdag 10 april over de baan zouden kunnen stuiteren tijdens de tennisles. Hou apps, mails én de weersverwachting in de gaten. Want de weergoden moeten ons welgezind blijven.

Tennisles van Roderik en…..Sem!

Maar liefst 58 leden hebben zich opgegeven om hun tennistechniek aan te scherpen onder de bezielende leiding van een tennisleraar. Het is duidelijk dat Roderik Franken, ondanks zijn bijna grenzenloze enthousiasme, het niet in zijn eentje af kan. Daarom heeft hij een gelijkgestemde collega tennisleraar gevonden in Sem Snoek.
Kennismaken met Sem en Roderik kan, ijs en weder dienende, op dinsdag 10 april om 21 uur. Dan geven beide top 100 spelende tennisleraren een demonstratie bij Geinburgia. Liefhebbers kunnen dan ook even een balletje met beide heren (proberen te) slaan.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.