Tennislessen 2020; Denk met Geinburgia mee!


Druk met de feestdagen? Als je toch voor de oven zit te wachten totdat de kersttaart gaar is, denk dan alvast na hoe je straks het pondje dat door het mondje is gegaan er weer wilt af krijgen. Bijvoorbeeld door tennislessen te nemen! Roderik Franken geeft op dit moment nog winterles in de zaal van Matchzo op maandagavond maar heeft zijn agenda al ingeruimd om vanaf de start van het buitenseizoen verder les te geven. En natuurlijk is er ook vrouwelijk leerkracht in de hoedanigheid van Rose-Marie Koopman.

Oproep voor hulp

Ze gaf dit jaar niet alleen les aan volwassenen maar ook aan de 25 kinderen van Geinburgia. “Leuk om te zien hoeveel talentjes er zijn”, aldus Nanja Huijgen van de jeugdcommissie, die Rose-Marie in een speciale nieuwsbrief  bedankt. En daarin tegelijkertijd oproept om met andere (groot)ouders de tennislessen in de winter een vervolg te geven door op een binnenbaan verder te gaan of een keer de komende winter een toernooi voor de kinderen te organiseren.

Lesperiodes in tweeën

Natuurlijk horen we sommige leden reageren: ‘We zijn net klaar met de -buiten- tennislessen van 2019!” Naar aanleiding van kritische kanttekeningen dat er dit jaar wel erg diep in het najaar werd doorgegaan met lessen, broedt het bestuur dan ook op een nieuwe aanpak. Bijvoorbeeld door het in tweeën hakken van lesperiodes. Zodat er apart ingetekend kan worden op bijvoorbeeld 10 lessen in het voorjaar en nog een aantal, 6 of 8, na de zomervakantie.

Plannen in potlood

Voorzitter Cor Kok benadrukt dat de ideeën nog in de potlood-fase verkeren. “Wellicht hebben de leden zelf goede voorstellen?” Ze zijn van harte welkom die via de mail, tennisinzuidoost@gmail.com toe te sturen. Wie wil meepraten heeft meteen een goede reden om begin volgend jaar naar de jaarvergadering te komen, waarop meer bekend zal worden gemaakt.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.