Met Urak Arik spits afgebeten

De deelnemers aan de derde helft van de zondagmiddaginstuif 17 februari liep het water in de mond toen de borden met het Indonesische Urak Arik werden opgediend. Dus bracht voorzitter Cor Kok maar alvast een toost uit nog voordat iedereen aan tafel zat. Zodat er niet meer lang gewacht hoefde te worden voordat er kon worden toegetast. Tineke Wester had met secondanten een eenvoudig maar smaakvol gerecht van gehakt en spitskool uit de keuken van Matchzo getoverd. En zo blijkt de allereerste keer dat de zondagmiddaginstuif met eten werd afgesloten een groot succes.

Urak of Orak Arik, mmmmm!

Eten is belangrijk maar sfeer nog meer

16 tennissers hadden zich opgegeven voor het afsluitende etentje en dat was een mooi getal voor een gezellig samenzijn. Want eten is belangrijk maar de sfeer waarin mes en vork worden gehanteerd, is misschien nog wel belangrijker. Zo werd er gepraat over de hedendaagse muziek, vlogen flarden gezongen liedjes over tafel, werd er gediscussieerd of tennisleraren vanwege hun leeftijd, hun beroep of vanwege hun kunde aantrekkelijk zijn voor vrouwelijke cursisten. Alles natuurlijk met een dikke knipoog.

Jan, Hanne en Ton laten zich het eten goed smaken.

Wie eet mee op 17 maart?

Allerbelangrijkste gespreksonderwerp was uiteindelijk het prikken van een nieuwe datum waarop dit experiment een vervolg zal krijgen. Afgesproken is dat de zondagmiddaginstuif van 17 maart opnieuw zal worden afgesloten met een etentje voor wie dat wil. De prijs is vastgesteld op 3,50 € p.p. Opgeven kan natuurlijk nu al: via tennisinzuidoost@gmail.com

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.