Webinar om te kiezen tussen Topclay en gravel op afschot

Geen plassen meer op de baan.

Eind oktober informatieavonden

Stel je voor:  geen plassen meer op de baan, die er úren overdoen om weg te trekken. In 2021 moet het zover zijn. Dan hoopt het bestuur dat de leden van Geinburgia 4 gloednieuwe tennisbanen tot hun beschikking hebben.

Maar eerst moeten er nog een aantal belangrijke vragen worden beantwoord. Moeten de onderlagen ook worden vernieuwd? Wordt er voor Topclay of gravel op afschot gekozen? En hoe ziet het financiële plaatje eruit?

KIWA-rapport

Inmiddels heeft het KIWA een pagina’s tellend rapport opgemaakt over de ondergrond van de banen. Vol technische termen maar eigenlijk is de conclusie al helder, denkt voorzitter Cor. “Voor een investering die opnieuw 30, 40 jaar moet mee gaan, moet je zorgen dat de basis goed is. En dus zullen we niet beknibbelen op de kosten, als zo duidelijk is dat de kwaliteit van de ondergrondse lagen twijfelachtig is.”

Maar wat er dan uiteindelijk bovenop moet komen, daarover wil het bestuur de voors en tegens graag met de leden delen. Daarom worden er in de laatste week van oktober twee informatieavonden gehouden. Via Zoom zal er dan de mogelijkheid zijn thuis achter het beeldscherm een webinar bij te wonen. Het panel, waarvan leveranciers, bestuursleden en groundsman Klaas Rozendaal deel  uitmaken, zal zo goed mogelijk uitleggen wat de opties zijn. Vragen tijdens de sessie zijn van harte welkom.

Webinar

Geïnteresseerden kunnen zich opgeven. Voor 26 oktober vanaf 19.30 u. met Ton de Rooij, de leverancier van Topclay via deze link. Voor 27 oktober vanaf 19.30 u met Rekre Sport voor gravel op afschot via deze link. Als de data definitief bekend zijn, krijgen alle leden via de mail nog een uitnodiging toegestuurd. Lukt het niet om de webinars live bij te wonen, dan kunnen de twee informatieavonden online in ieder geval worden teruggekeken.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.