Webinars tennisbanen leveren veel informatie op

webinars tennisbanen

Op maandag 26 oktober en dinsdag 3 november werden twee succesvolle webinars gehouden via Zoom. Bestuur, groundsman Klaas Rozendaal en leden die zich hadden opgegeven konden mee luisteren en vragen stellen over de vernieuwing van de gravelbanen, die het bestuur op de agenda heeft gezet.

Ton de Rooij van TopClay (gravel op ClayTech-ondergrond) en Serge Bos van Rekre Sport (gravel) gaven tijdens een anderhalf uur durende sessie een gedetailleerd overzicht van hun product, de benodigde ondergrond, het renovatieproces, onderhoudsvereisten en tijdlijnen.

Daaruit blijkt dat beide ondergronden de club veel te bieden hebben. Elke ondergrond zijn voor- en nadelen heeft maar ook dat er geen slechte of verkeerde keuze te maken is. De webinars hebben inzicht gegeven in punten, waar het projectteam rekening moet houden.

Voor wie geïnteresseerd is en alsnog naar de webinars wil luisteren, kan met Steve Fowler contact opnemen. Beide avonden zijn vastgelegd ter referentie.

De heren hebben allebei nog wat punten die verduidelijking behoeven. Als de informatie op tijd binnen is, zal er tijdens de Algemene Ledenvergadering op 24 november een gericht advies door het bestuur kunnen worden gegeven. Mocht dat niet het geval zijn, dan volgt er, indien nodig, een speciaal webinar.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.