Zet tennisplezier voort met winterabonnement!

Bij Matchzo bestaat er nog de mogelijkheid om een winterabonnement op een binnenbaan af te sluiten. Stella Ruisch legt uit, waarom ze het andere leden kan aanraden.

De zaal is ruim genoeg voor een goede luchtcirculatie en afstand kunnen we ook binnen bewaren;  dus wat let ons? Ondanks het rondwarend coronavirus heeft mijn uit 10 mannen en vrouwen bestaande donderdagavondgroep voor het zoveelste jaar toch weer een binnenbaan vastgelegd voor het winterseizoen.

Gezelligheid achteraf

Gek idee, om na zoveel (corona-)maanden buiten óf op beton of op heerlijk gravel te hebben getennist straks weer naar de zaal te gaan. Maar het spelletje is zo leuk, dat we het graag tijdens de wintermaanden willen voortzetten. En niet te vergeten de gezelligheid achteraf; de flauwe grappen, de slappe lach en de terugkerende vraag: “Is er bockbier op de tap?”. Binnen is het nu eenmaal prettig intiem, ook al blijven we natuurlijk straks keurig op anderhalve meter afstand van elkaar.

tennis
Vier van onze tien leden tellende donderdagavondgroep tennissen ook op dinsdagochtend buiten.

Barcelona

We worden een dagje ouder maar de inzet op de baan binnen en buiten is er niet minder om. Onze tennisoudste Frans Huybrechtse (83) zorgt op de donderdagavonden, toss of in de zaal, altijd voor de teamindeling. En verzekert zich daardoor steevast van zijn gewenste tennispartner. Die al jaren de nooit ingeloste belofte krijgt van een reisje naar Barcelona. Moet hij of zij wel haar best doen natuurlijk en zorgen dat zij winnen!

toss
Frans Huybrechtse maakt een show van het tossen.

Fanatiek tennissen kan ook

Benieuwd of straks na ons hetzelfde viertal mannen ook op donderdagavond weer een baan zal huren. Soms blijven we  even naar ze kijken en hun genadeloos harde klappen. Want fanatiek tennissen binnen kan natuurlijk ook. Zo blijft je conditie op peil en dat is niet verkeerd vóór en ná de feestmaanden…

Mogelijkheden voor winterabonnement

Richard van Vliet van Matchzo laat weten dat er nog banen via een zogenaamd winterabonnement zijn te huren. Voor 572 euro heb je dan recht om 6 maanden lang van 1 oktober tot 1 april een uur lang te tennissen vanaf 18.00 u. Overdag tennissen kan ook,  op andere uren kost het 455 euro.

Wie graag verzekerd wil zijn van een baan binnen kan nog terecht op maandagavond van 22.00-23.00 u, op dinsdag overdag, op donderdag van 18.00-19.00 u en vanaf 21.30 u en op vrijdag overdag. Voor meer informatie of aanmelding, kunnen geïnteresseerden een mail sturen naar info@matchzo.nl

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.