Zomer net zo gezellig als winter

Smullen kunnen de deelnemers aan het Captain’s Dinner maar kunnen ze ook zingen?

De plannen voor de komende drie maanden beginnen vorm te krijgen. En begin april zullen ook op de evenementenkalender weer alle plannen voor de zomer te zien zijn. In ieder geval kan nu al voor de komende maand de baanindelingen per dag gecontroleerd worden. In een oogopslag is te zien waar en wanneer er vrij kan worden getennist.

Toss en meer….

Op donderdagavond is er natuurlijk weer de toss, waar iedereen van hoog tot laag met elkaar de rackets kruist. Het plan is ook om het succes van de zondagmiddaginstuif plus een vervolg te geven. Zeker nu ook afgelopen 17 maart het captain’s dinner van Hanne en Pieter weer bij velen in de smaak viel. Het idee is om op vrijdagavond de gezelligheid te verhogen. Zoals eerder al hier is vermeld; misschien met een pubquiz,, karaoke, zelfs live muziek. Een aantal mensen is nog aan het broeden op de plannen en zeker in landelijk Driemond weet dan iedereen dat je niet moet storen….. Dus houd de nieuwsbrief in de gaten!

Single kampioenschappen

Van 15 tot en met 30 juni houden we dit jaar de singlekampioenschappen. Met steeds meer aanwas van jonge tennissers verwachten we een spannende strijd, al kun je onze geliefde oude taaie deelnemers zeker niet afschrijven.

Meedoen of meejuichen

clubkampioenschap
De afterparty van de clubkampioenschappen single 2018.

Wie niet meteen een viertje of een drietje achter zijn naam heeft staan, moet zich door het woord kampioenschap niet laten afschrikken. Natuurlijk gaat het om het ‘echie’ maar daarachter schrijven we bij Geinburgia meteen ‘gezellig’. Meedoen is een goede manier om alle lessen in de praktijk te brengen. Wie niet waagt, wie niet wint. Dus schrijf je in, of je nu 16 of 66 bent. Tim Schellekens zal je voor het inschrijven benaderen. Niet-deelnemers zijn natuurlijk ook altijd welkom. Om aan te moedigen maar zeker op de finaledag als gast op het afsluitende etentje.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.