Zondagmiddaginstuif heeft wind in de zeilen!

De verwachting was dat het wel rustig zou zijn zondag 13 januari. De opkomst bij het kerstballen- en oliebollentoernooi was zo groot geweest, dat zou zo’n slappe grijze winterse zondagmiddag niet kunnen evenaren.  En om 13.00 u waren er ook maar net een stuk of 10 mensen aanwezig voor de zondagmiddaginstuif. Maar daarna druppelden de deelnemers gestaag binnen.

Er zijn mensen die pleiten om de kerstsfeer in Matchzo het hele jaar door te behouden….

Maar liefst 26 deelnemers

Tineke Wester stond net even achter de bar, toen ze door een man en een vrouw werd aangesproken. Paula uit Groningen en haar vriend Gerard uit Almere hadden Geinburgia gevonden via internet en wilde ook wel even een balletje mee slaan. En dat bracht de teller op 26!

Babbelen en tafeltennis tijdens wachten

Helaas hebben we maar twee binnenbanen tot onze beschikking en dat vroeg om geduld bij de tennissers. Maar inmiddels is 25 tot 50 minuten wachttijd het moment geworden voor de meesten om gezellig bij te babbelen bij thee en koffie of om tussendoor te kijken of de spelers met tafeltennis het er net zo goed van afbrengen. 

Zondagmiddaginstuif plus lekker eten!

Een goed begin van 2019!

Zo laat als bij het kerstballen- en oliebollentoernooi werd het deze keer niet. Op 30 december werden er zelfs pizza’s bezorgd bij Matchzo. Maar net zo gezellig wel met bittergarnituur, pils, bockbier of een frisje.  Inmiddels heeft de harde kern van de zondagmiddaginstuif zelfs het plan opgevat om leden uit te nodigen om na de instuif te blijven eten (eerste keer zal 17 februari zijn). Per toerbeurt zal er dan worden gekookt door een groepje vrijwilligers. Een plan dat door de aanwezigen én voorzitter Cor Kok enthousiast is omarmd.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.